VVD in Westfriesland krijgt vertrouwen van de kiezer

Een mooie en spannende periode is na woensdagavond 21:00 uur geëindigd. Wij hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt met elkaar om het vertrouwen van de kiezer te winnen. Wij hebben ongelooflijk veel mensen gesproken, de sociale media optimaal ingezet en goede debatten gevoerd. Een tijd met veel drukte en hectiek, maar juist ook enthousiasme en energie. Het bestuur is daar dankbaar voor.


En het werk is niet voor niets geweest. De kiezer in Westfriesland heeft de VVD veel vertrouwen gegeven. In Koggenland, Hoorn en Medemblik is de VVD de grootste partij geworden. Een prachtig resultaat! In Opmeer en Drechterland zijn wij in stemmen stabiel gebleven en in Enkhuizen en Stede Broec zijn we in stemmen (fors) gegroeid. Dat hebben we met elkaar gedaan, een resultaat om trots op te zijn.


In Westfriesland heeft de VVD in totaal 2 zetels gewonnen. De zetelverdeling is als volgt: Enkhuizen 2, Stede Broec 2, Drechterland 3, Medemblik 6, Opmeer 2, Koggenland 6 en Hoorn 5.


Onze kiezers hebben ons met één boodschap op weg gestuurd: gewoon doen! En dat gaan we. Samen, met ieders talent, voor het Westfriesland van de toekomst.


Namens het bestuur,

Bas de Wit, voorzitter VVD Westfriesland