Opmeer Verkiezingsprogramma 2018-2022

Met trots presenteren wij u het verkiezingsprogramma 2018 - 2022 van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie in de gemeente Opmeer. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de lijsttrekker Vincent Buis via vbuis@opmeer.nl.

Wij Opmeerders hebben op 21 maart aanstaande een belangrijke vraag te beantwoorden. Die vraag is wat voor gemeenschap en wat voor gemeente wij eigenlijk willen zijn. Er gaat ontzettend veel goed in ons prachtige dorp in West-Friesland.

 

Ons verkiezingsprogramma is er op gericht om dat fantastische Opmeer nog beter te maken. Een programma dat ervoor zal zorgen dat we beschermen wat we met elkaar hebben opgebouwd, dat ervoor zal zorgen dat mensen het stapje voor stapje steeds beter krijgen en dat we een gemeente blijven waar het een fijn leven, wonen en werken is.

 

Dit programma is positief en eigenwijs. Ons gewone, alledaagse leven staat centraal, want dat is al bijzonder genoeg. Wij kunnen dat gewone, alledaagse leven leiden dankzij de overtuigingen die wij zo koesteren. Vrijheid. Verantwoordelijkheid. Verdraagzaamheid. Gelijkwaardigheid. Sociale Rechtvaardigheid. Die overtuigingen verdienen zorg, aandacht en bescherming, Opmeer verdient dat ook.

 

Wij zullen daar hard voor werken. Samen met jou en andere optimistische, initiatief nemende en enthousiaste Opmeerders.

Handen uit de mouwen met zijn allen, kies voor doen!