Nieuw VVD raadslid in de gemeente Opmeer

© Martin Menger

De man die geen nee kan zeggen heeft weer een nieuwe uitdaging :). Vanaf gisteren ben ik gepromoveerd van lijstduwer bij de Opmeerse VVD tot Gemeenteraadslid.

De aanleiding dat ik nu gemeenteraadslid wordt is niet leuk, van onze fractie zijn er het laatste half jaar 3 gestopt. Eentje is overleden Ko Schilder, eentje (tijdelijk) ge-emigreerd Ralph Man en eentje kiest voor zijn carrière en gaat verhuizen Barry Bierman. Ik vind het dus vooral een uitdaging en zie dit als een leerproces, spreken in het openbaar dat lukt me soms al wel maar iets zinnigs zeggen in het openbaar en met de juiste argumenten je punt proberen te maken is ook voor mij een leerproces en zie de komende tijd tot de volgende verkiezingen als een stagetijd en hoop dat er dan weer nieuwe gemotiveerde mensen op de VVD lijst in Opmeer willen gaan staan.

De eerste raadsvergadering ging het vooral over het wel of niet realiseren van een extra zebrapad rondom het nieuwe nog te realiseren verkeersplein in het centrum van Hoogwoud. Helaas aan het einde van de avond nog geen besluit genomen. De commissie ruimte (die vertegenwoordig ik in de raad) gaat er nog een keer een ei over leggen en als dan blijkt wat de voor de verkeersveiligheid meest veilige keuze is dan gaan we daar voor.

Foto met dank aan Martin Menger , ik ben benieuwd wat voor verslag hij van deze hele avond weet te maken.


Co Scholten.